lunes, 14 de septiembre de 2009

TORNA L'HORA DEL CONTE i BENVINGUTS A LA LECTURA





El 16 d'Octubre a les 12 hores la Biblioteca de Gata reprèn les sessions de l'Hora del Conte que tan esperades són per els més menuts de la localitat.






El conte triat per aquesta ocasió és "Chicken Licken" i serà contat per Ameli Gómez, una habitual col·laboradora voluntària molt coneguda per els xiquets.








Aquest mateix dia a les 19 hores realitzarem la segona convocatòria del 2009 per donar la benvinguda als nounascuts i oferirem als pares una xerrada informativa dels beneficis de la lectura des de ben menuts i regalarem un conte als bebès, al mateix temps que els farem entrega d'un carnet de biblioteca específicament dissenyat per als bebès per poder començar a utilitzar els serveis de la biblioteca en companyia dels seus pares.




Aquesta iniciativa va envoltada dins la campanya de "Benvinguts a la Lectura" que la Biblioteca de Gata celebra any rere any amb el recolzament de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana. Es tracta d'una campanya d'animació lectora amb l'objectiu d'educar en la lectura als xiquets nounascuts implicant a la família.

No hay comentarios: