viernes, 15 de abril de 2011

SHAKESPEARE AL CLUB DE LECTURA

Hui el Club de Lectura Gata celebra el seu 6é aniversari i ho fem amb un clàssic de Shakespeare, la comèdia "Sueño de una noche de verano".
Aquesta vesprada, a les 20 hores a la Biblioteca, ens reunirem per comentar la lectura que hem fet cadascú de nosaltres de l'obra. Que ens ha semblat, si ens a fet riure o quins sentiments ens ha produït... i de segur que comentant, comentant acabem veient, gràcies als altres membres del Club, coses en les que ni ens havíem fixat.
Passarem una bona estona en bona companyia. Si vos ve de gust, esteu tots convidats!

Bussejant pel fons marí d'Internet m'he posat molt contenta al veure que la factoria Disney també fa cas dels clàssics, ja que ha realitzat una adaptació d'aquesta obra de Shakespeare per als xiquets.
Malgrat no apreixer ni la part de les disputes d'Oberon i Titania, reis de les fades, ni la part de la representació dels artesans que estan assajant per el bosc, és una bonica manera d'apropar els clàssics als més menuts.
Ací vos deixe els vídeos perquè opineu.

1ª Part


2ª part:

2 comentarios:

Vicente dijo...

Se podría poner un correo de contacto para preguntar cualquier duda sobre la biblioteca.
Gracias.

Silvia dijo...

Hola Vicente, no ens haviem adonat que no hi havia mail per cap lloc, moltes gràcies per la teva aportació, et farem cas i ací estem per el que necesites, disculpa el retard en la resposta però no haviem vist el comentari.

salutacions desde la biblio de gata