martes, 2 de octubre de 2012

Comença un nou curs.....

Finalitza l'estiu i aplega la tardor, i amb ella comença el nou curs.
També a la Biblioteca comencem el nou curs i tornem a la rutina, ja fem horari normal de mati i vesprada i estem preparant un munt d'activitats per a tots vosaltres, habituals de la Biblioteca de Gata.

L'Hora del Conte:
Torna un vell amic de tots nosaltres a la Biblioteca, l'hora del conte.
La primera sessió serà aquest proper divendres 5 d'octubre a les 12 hores, quan escenificarem un conte per als menuts amb el Kamishibai.
L'activitat continuarà, com sempre des de fa molts anys, tots els divendres a les 12 durant el curs, sempre i quan no siga festiu.

Dia de la Biblioteca:
El mes d'octubre és un mes molt especial per les Biblioteques, ja que se celebra l'efemèride del DIA DE LA BIBLIOTECA el 24 d'octubre. Nosaltres, des de la nostra Biblioteca volem compartir amb tots vosaltres eixe dia i agrair-vos el recolzament a les activitats i mostrar-vos quan importants sou per nosaltres; ja que sense usuaris una biblioteca no tindria cap sentit; per tant, a tot aquell qui eixe dia ens visite i faça ús de les nostres instal·lacions i serveis els farem un regal!
Per celebrar el Dia de la Biblioteca et regalarem una camiseta!!! T'esperem!!!


I com no volem parar de celebrar aquest dia tan especial, allarguem la festivitat fins el divendres 26 que estarà replet d'activitats:
L'hora del conte. El conte d'eixe dia girarà al voltant del món de la Biblioteca... no vos desvetlem més dades... haureu de vindre a les 12 de migdia per saber de que es tracta.

Benvinguts a la Lecturaquina millor manera de commemorar el Dia de la biblioteca pot haver que donar la Benvinguda a nous lectors? La veritat  no se me n'acudeix cap!
El divendres 26 a les 19 hores rebrem a tots els nounascuts per donar-los oficialment la Benvinguda al món de la lectura i les Biblioteques, els farem entrega del seu corresponent carnet de lector i els regalarem un conte especialment destinat a la seva edat.

Club de Lectura: A les 20 hores, i per finalitzar el dia, ens reunirem amb EL Club de Lectura, que està obert a tot aquell qui desitge participar i parlar de llibres.
En aquesta ocasió comentarem el llibre "Historia de dos ciudades" del cèlebre escriptor anglès Charles Dickens i que fou publicada per primera vegada l'any 1859.
En aquesta novel·la històrica es narra la vida quotidiana del segle XVIII, a la Revolució Francesa, en Londres i Paris; ens mostra el conflicte entre dos mons en una època de grans canvis socials.
Una bona ressenya del llibre la podrem trobar al Bloc de l'Assumpta, i molta més informació en la seva entrada a la wikipèdia
De tota manera esperem contar amb vosaltres per poder comentar el llibre i extreure entre tots nosaltres les nostres pròpies conclusions al voltant de la història de Dickens.




2 comentarios:

Assumpta dijo...

Ei, moltes gràcies per la referència!! :-))

És un llibre magnífic que estic segura que us agradarà molt. En aquest any en que celebrem el bicentenari del gran escriptor anglès, és un encert anar descobrint les seves obres!! :-))

Biblioteca dijo...

De res. Gràcies per el teu comentari!
Efectivament el bicentenari és una de les excuses per llegir aquest autor i anar descobrintlo.