lunes, 12 de noviembre de 2012

Club de Lectura amb Pepa Guardiola

Aquest mes de novembre tenim una nova cita a la Biblioteca de Gata amb el nostre Club de Lectura el dia 23 a les 20 hores.
I aquesta vegada és una d'eixes que esperes amb ansia que arribe perquè el llibre que aquest mes ens hem llegit és "La casta de banya trencada", de l'escriptora del poble veí de Xàbia Pepa Guardiola.

Si ja és un plaer llegir un llibre d'una de les nostres escriptores de la comarca, més ho és si, com en aquest cas, comptarem amb la seva presència eixe dia al Club de Lectura per comentar amb tots els allí assistents el seu llibre.
Tindrem el plaer de poder conversar amb ella i poder preguntar-li tot allò que desitgem saber sobre la novel·la, com l'ha escrita, perquè, quan .... tot el que se'ns acudisca!
El Club de Lectura està obert a tots, així que aquesta és una bona ocasió per apropar-vos i conéixer què fem allí.
Si estas interessat en la lectura o en aquest llibre en concret no t'ho pots perdre,
VINE AL CLUB DE LECTURA, T'ESPEREM!!!
Ací vos deixe un xicotet resum del que tracta la novel·la segons l'editora:
Com en una faula moderna, La casta de Banya Trencada és el relat d’una colla d’animals que viuen, senten, pensen, parlen, s’ajuden, lluiten i intenten sobreviure.
La història ens l’explica Espluc, un ocell que té com a missió esplugar els caps del ramat. I molta intel·ligència per a elaborar una estratègia que salve el jove bou Salat del seu destí fatídic.
En La casta de Banya Trencada, l’escriptora Pepa Guardiola, amb una perspicàcia extraordinària, ens fa conéixer la vida i les relacions dels animals en plena natura. Si magnífiques són les descripcions de l’entorn paisatgístic de la Marina, més impressionants ens resulten encara les vivències d’un animal valent i noble que sap que va a morir en una plaça de bous. Una novel·la realment innovadora i apassionant.

1 comentario:

pepa guardiola dijo...

Serà un plaer compartir amb vosaltres les emocions que desperta Banya Trencada. Ens vorem divendres.