miércoles, 22 de enero de 2014

Manel Alonso i les seves Cròniques des de l'infern

Divendres 17 de gener a la Biblioteca de Gata vàrem acollir la presentació del llibre de Manel Alonso i Català "Cròniques des de l'infern". A la presentació van intervenir, a més del mateix autor, el Regidor de Cultura i Educació Juan Pedrós i el també escriptor gater Carles Mulet.

















L'autor està lligat a Gata, ja que fou guanyador d'un dels Premis Gorgos de Poesia amb la seva obra "Com una òliba" i en els anys posteriors formà part del jurat del Premi Gorgos de Poesia, a més de ser editor dels mateixos.

Cròniques des de l'infern és un recull de cinquanta-dos articles d'opinió publicats entre els anys 2011 i 2013 en diversos mitjans de comunicació. La selecció dels mateixos ha anat a càrrec d'Antoni Rovira qui ha tractat de fer un lligam entre Manel Alonso i Dante Alighieri amb la seva obra "La divina comedia".














La presentació fou molt entretinguda i passarem una estona ben agradable perquè, tal com afirma el mateix escriptor, de seguida que s'agafa a xarrar va lligant temes, i acabarem fent una xerrada de tu a tu públic i autor al voltant dels temes tan al dia que tracta el llibre com són els problemes d'identitat dels valencians, la necessitat de valorar el nostre patrimoni cultural i els nostres autors, l'educació, els polítics.... i molts més.

Per finalitzar vos deixe el Book trailer de l'obra per punxar-vos un poquet més i animar-vos a llegir-la.


No hay comentarios: