jueves, 16 de abril de 2015

Nova edició de Benvinguts a la lectura

De nou la Biblioteca de Gata de Gorgos ha convocat als nous nascuts per donar-los la benvinguda al món de la lectura i a la Biblioteca.

Mitjançant una carta s'ha convidat als pares dels xiquets i xiquetes, nascuts des d'octubre fins ara, a acudir divendres 17 d'abril a la Biblioteca per rebre el carnet de la Biblioteca i un regal.
El Regidor de Cultura, Juan Pedrós, també vol acompanyar-los en este dia i els oferirà uns consells i unes directrius de com encaminar als fills per la lectura ja des de menuts.

Aquesta activitat es realitza des de l'any 2006. Els dos primers anys la Biblioteca convocava 1 vegada a l'any a tots els nascuts, però a partir de 2008 ja es convocaven 2, una per abril i l'altra en octubre.
És una de les activitats més emotives que realitza la Biblioteca de Gata, amb una gran acollida i resposta per part dels pares i mares que gaudeixen molt de portar als seus nadons a la Biblioteca.

Es tracta d'una campanya d'animació lectora amb l'objectiu d'educar en la lectura als xiquets nou nascuts implicant a la família.

No hay comentarios: