lunes, 1 de febrero de 2016

Exposició de Tirant lo Blanc

Durant tot el mes de febrer i fins al 23 de març, la biblioteca de Gata acull una exposició dedicada al Tirant lo Blanc, obra mestra de la literatura valenciana.



L'exposició consta de nou panells informatius i pretén descobrir el  món carregat de sentits de la novel·la Tirant lo Blanc, de l'autor que la va escriure i de la seua època ( el segle XV).

Si no has llegit el llibre, les imatges et posaran en situació i t'ajudaran a imaginar i conéixer la història del Tirant, si per contra, si que has llegit el llibre adquiriràs coneixements nous relacionats amb el llibre i el seu autor.
Aquesta mostra ofereix al públic de totes les edats la possibilitat de descobrir l'obra cabal de la nostra literatura. Ho fa combinant àgilment els textos divulgadors a càrrec d'Antoni Torreño amb imatges ben diverses: pintures, fotografies i mapes, a més d'un recull de dibuixos elaborats per l'artista Manuel Boix.

L'itinerari proposat comença amb algunes de les peculiaritats que han convertit el Tirant en una joia de la literatura universal, per a descobrir després la biografia del seu autor. El context històric i literari, l'esperit dels cavallers, les aventures; tan amoroses com bèl·liques; i la projecció posterior de l'obra són altres dels aspectes que s'analitzen panell a panell.

L'exposició es pot visitar en horari de la Biblioteca, de Dilluns a Divendres de 9 a 13 hores de matí i de 17 a 20 hores de vesprada.

Veniu i descobriu la nostra literatura.

No hay comentarios: