lunes, 14 de marzo de 2016

Finalitza la setmana d'animació lectora amb l'escola Santíssim Crist

Divendres 11 de març la Biblioteca de Gata de Gorgos tancava la setmana d'Animació a la Lectura que havíem preparat per a les xiquetes i xiquets del CEIP Santíssim Crist de Gata de Gorgos.

Tal com vos contara en un anterior post, dimarts i dimecres, tots els xiquets d'infantil i primer, segon i tercer de primària vingueren a la biblioteca a gaudir del Cantacançons Dani Miquel, del seu espectacle de cançons i del conte musicat "La princesa ratolina".


D'altra banda, dilluns, dijous i divendres, el torn fou pels alumnes dels cursos de quart, cinqué i sisé, els quals passaren per la Biblioteca en diferents sessions per vorer l'animació del "Comte Dràcula" que realitzaren les xiques de SEM Centre de psicologia.


Entre por i rialles varen poder conéixer la història de Dràcula, els personatges que envolten la història; Jonathan Harker, Mina Harker, Lucy Westenra... i al seu autor Bram Stoker.


La Biblioteca de Gata fou ambientada com si fos una de les sales del castell del Comte Dràcula a Transilvània i els dos personatges, Dràcula i Mina, escenificaren i explicaren la història que els envoltava.




Al finalitzar l'escenificació, les xiquetes i xiquets, realitzaren un taller on pogueren fer sang per beure.
Gaudiren molt i vorer com podien fer el que semblava sang i beure-s'ho els va paréixer molt divertit.






No hay comentarios: