jueves, 26 de mayo de 2016

Visita del Centre Lúdic Infantil Xiulet a la Biblioteca

Les xiquetes i xiquets del Centre Lúdic Infantil Xiulet han realitzat una visita a la Biblioteca de Gata per conéixer les instal·lacions i els serveis que la biblioteca pot oferir-los.

Per a l'ocasió des de la Biblioteca hem organitzat una visita guiada on han pogut vorer la sala d'adults, els ordinadors, les sales d'estudi i el que més goig els ha fet, la Sala Infantil, amb molt de material especialment triat i destinat a ells.



Han gaudit de dos magnífiques històries que els hem contat, "De quin color són els besos?" i "De que fa gust la lluna?". Amb els contacontes han descobert el plaer d'escoltar històries i participar d'elles i així fomentar el gust per la lectura ja des de ben menuts. Seguidament han pogut demostrar la seva faceta artística, pintant uns dibuixos relacionats amb les històries, i ho han fet d'allò més bé!



Per finalitzar la visita a la Biblioteca han pogut gaudir dels llibres, triar els que més els interessaven, mirar-los, fullejar-los, rebuscar entre les prestatgeries les històries que els atreien i contar-se'ls entre ells tal com si foren contacontes.


No hay comentarios: