viernes, 17 de junio de 2016

Inauguració fons Rosario Diego

El Dijous 9 de juny va tindre lloc a la la Biblioteca de Gata l'acte homenatge pòstum a Vicent Miquel i Diego amb la inauguració de la Sala que acull el fons Rosario Diego donat per ell en 2014 i que recull més de 3000 volums. Vicent Miquel, de mare gatera i vinculat afectivament al nostre municipi, va morir a abril de 2016. En l'acte, en el qual van participar el Club de Lectura, la Banda Unió Musical de Gata i el Cor Serrillàs, van intervindre la regidora de Cultura, Àngels Soler; Mª Vicenta Pedro José; Vicent Font; i la seva filla Carmen Miquel.



L'homenatge constà de dues parts:
d'una banda a les 19 hores el xiquets i xiquetes pogueren gaudir d'un PETIT MARATÓ DE CONTES per part de familiars de Vicent, com Carme Miquel, germana de l'homenatjat i escriptora també d'infantil i juvenil, o Maria Vicenta Pedro, veïna de Gata i neboda de Vicent, per l'Ajuntament la Regidora de Cultura, Àngels Soler també volgué participar.
D'altra banda, a les 20 hores fou l'homenatge, amb la INAUGURACIÓ DE LA SALA FONS ROSARIO DIEGO. Escoltàrem un Recital de Poesia per part dels membres del Club de Lectura Gata acompanyats per la música de membres de la Banda Unió Musical de Gata i per finalitzar l'acte gaudirem de l'actuació del Cor Serrillàs.  
Fou un acte molt emotiu tant per la família com pels amics de Vicent Miquel i Diego i tots els allí presents al recordar-lo, però també un acte ple d'alegria perquè el legat d'ell quedarà ja per sempre vinculat amb Gata, poble al qual tenia molta estima, mitjançant el Fons Rosario Diego que ja forma part de la Biblioteca Pública Municipal de Gata de Gorgos.

Ací podreu trobar l'àlbum de fotos de l'acte que publicà l'ajuntament de Gata de Gorgos de l'homenatge.
Fotos homenatge

No hay comentarios: