martes, 24 de octubre de 2017

Presentació de llibre infantil i Benvinguts a la lectura

El divendres 20 d'octubre la Biblioteca de Gata de Gorgos va omplir la seva sala infantil de xiquetes i xiquets que acudiren a veure la presentació del llibre-disc "Una cançoneta i a dormir" amb lletra de Maria Dolors Pellicer, il·lustracions de Pep Ferrer i música de Rubén Suárez i Tinna Pla.


Al mateix acte donàrem la Benvinguda al món de la lectura, com fem cada any des de 2006, als més menuts nascuts dins d'aquest any des d'abril.



Es tracta d'un llibre de poemes que en ser musicats es converteixen en meravelloses cançons de bressol. El llibre va acompanyat d'un cd per poder escoltar-les.
Poguérem gaudir de les lletres dels poemes musicats en una actuació musical en directe dels músics i de les paraules tant de Maria Dolors Pellicer com de Pep Ferrer.


Havíem convidat als menuts nascuts entre abril i octubre d'aquest any per gaudir de l'espectacle i seguidament els férem entrega del carnet d'usuari de la Biblioteca i els regalarem un llibre adient a la seva edat.
La Regidora de Cultura, Àngels Soler, els dedicà unes paraules indicant-los la importància de la lectura des de ben menuts.




No hay comentarios: