miércoles, 8 de junio de 2011

Gata ret homenatge als seus alcaldes

El passat dissabte 4 de juny al Saló de Plens de l’ajuntament de Gata se celebrà un emotiu acte d’homenatge a tots els alcaldes que regiren el consistori des de 1900 fins a 2011.

A l’acte, presidit pel Diputat de Cultura, Pedro Romero, l’Alcaldessa de Gata, Ana Maria Soler i la Regidora de Cultura, Maria Jesús Salvà, es presentà el llibre “Gata de Gorgos i els seus alcaldes : 1900-2011” editat conjuntament per la Diputació d’Alacant i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata.


Silvia Leyda des de l’arxiu municipal de Gata de Gorgos fou l’encarregada de realitzar el treball d’investigació i recopilació del material per l’elaboració del llibre.
Cada capítol del llibre està dedicat a un dels 36 alcaldes i informa del assoliments polítics de cadascun d’ells, a més de donar una relació de tots els regidors que formaren part dels períodes legislatius.


Per altra banda se situaren les fotografies presidint el Saló de Plens de l’ajuntament de tots els alcaldes des de 1900, indicant els seus períodes legislatius.


Per l’ocasió estigueren presents ex alcaldes i familiars i amics dels que foren edils i ja no estan entre nosaltres, a més de molts veïns del poble que no volgueren perdre’s l’acte.




El llibre està a disposició de aquell qui tinga interes, el podran arreplegar be a l'Ajuntament, bé a l'Oficina d eTurisme, o bé ací mateix, a la Biblioteca de Gata.



No hay comentarios: