viernes, 11 de noviembre de 2011

Últims dies per visitar l'exposició sobre la Química a la Biblioteca






Resten 14 dies per poder visitar l'exposició que des del 26 d’octubre tenim a la Biblioteca, “La història de la química a través dels segells”.
Aprofitant que l’any 2011 ha estat declarat “Any de la Química” per coincidir amb el centenari del Premi Nobel a Marie Curie, els professors Pepe Pedro, Esther Galbis i Modest Sanfèlix han organitzat una exposició on es pot veure la història de la química.
A partir d’una col.lecció de segells, que s’han fet més grans per a poder veure’ls millor, els mestres han explicat amb text la història de la química.
L’exposició, segons va contar un dels organitzadors, mestre de l’IES de Gata, Pepe Pedro, té tres parts, una primera part que parla sobre la vida de Marie Curie, una segona on es poden veure els inicis de la química i una tercera on està l’estructura de l’àtom.
L’exposició ha estat organitzada per Meridià Zero i la patrocinen l’Ajuntament de Gata de Gorgos, l’Ajuntament de Xàbia, el Ministeri de Ciència i Innovació i la "Fundación Española para la ciencia y la tecnología".

No hay comentarios: