lunes, 17 de diciembre de 2012

Recital de poesia de Federico Garcia Lorca

Divendres passat, 14 de desembre, a la Biblioteca de Gata oferirem un Recital de Poesia en homenatge a Federico Garcia Lorca.
Per tal ocasió contarem amb la col·laboració dels membres del Club de Lectura i altres habituals sempre disposats a col·laborar com Jaume Costa i Miguel Vives.

Aquest és el tercer any consecutiu què, des de la Biblioteca organitzem i realitzem un recital de poesia, a l'any 2010 fou en homenatge a Miguel Hernàndez, a l'any 2011 a Vicent Andres Estelles i aquest any a Federico Garcia Lorca.
L'acte, una vegada més va ser tot un èxit, i tots els allí presents pogurem gaudir amb les poesies del poeta granadí i la música de les dos flautes de Laia i Rosa.

A l'inici es projectà un documental al voltant de la vida, obra i mort del poeta i tot seguit es recitaren els poemes acompanyats meravellosament per la música de les flautes.


Un agraïment molt especial a Laia i a Rosa per posar la música, ja que sempre tenim algú de la banda disposat a col·laborar desinteressadament en qualsevol acte que els ho demanem, Moltes Gràcies!
Als membres del Club de Lectura, a Jaume Costa i Miguel Vives també agrair-los que sempre estan ací per participar en qualsevol cosa que els proposem des de la Biblioteca.
I a tot aquell que acudix a la nostra crida per poder gaudir del que els hem preparat.
Moltes Gràcies a tots!!!

Ací vos deixe l'enllaç de la Crònica que Miguel Vives va fer de l'acte al seu blog com a Cronista de Gata.

No hay comentarios: