lunes, 28 de octubre de 2013

Activitats per celebrar el Dia de la Biblioteca

Emmarcades dins les activitats per celebrar El dia de la Biblioteca, divendres passat, 25 d'octubre, donarem la Benvinguda al món de la Lectura als nous nascuts entre maig i octubre de 2013, qui prèviament havien sigut citats mitjançant carta per la Biblioteca.


El Regidor de Cultura, Juan Pedrós, els va felicitar i els feu entrega del carnet de lector de la Biblioteca i d'un regal d'un llibre. A més els dirigí unes paraules explicant els beneficis per als nadons de la lectura i estimulació primerenca. Aquest acte forma part de la campanya Benvinguts a la Lectura que la Biblioteca de Gata celebra i realitza tots els anys per fomentar la lectura ja des de la tendra infantesa.
Les bibliotecàries realitzarem un teatre de titelles amb el conte de la Caputxeta Vermella, hauríeu d'haver vist quan atents estaven els xiquets al conte!

Per altra banda, el mateix divendres, a les 20 hores, ens reunirem els membres del Club de Lectura Gata per comentar el llibre "El abanico de seda" de Lisa See. 


El Regidor de Cultura, Juan Pedrós, volgué agrair el foment per la cultura i la lectura que realitza el Club durant tot l'any i especialment la implicació, sempre que la Regidoria de Cultura o bé la Biblioteca els ho demana, per organitzar actes i recitals de poesia.
Com què aquest agost havien organitzat i participat en el Recital de Poesia homenatge a Vicent Andrés Estellés, dins les activitats que envoltaven l'Art al Vent, el Regidor els obsequià, com agraïment, amb un exemplar del llibre "Estudi geolingüístic dels parlars de la Marina" de Vicent Beltran Calvo.


No hay comentarios: