lunes, 7 de octubre de 2013

Èxit total amb les titelles d'Edu Borja

Ja fa molt de temps que tot allò que organitzem des de la Biblioteca de Gata té molt bona resposta, i normalment un nombrós públic acudeix als actes, però nosaltres ens seguim sorprenent!
Una vegada més el que cal és donar gràcies a tots els que acudiu a la nostra crida, perquè tot el que fem és per a vosaltres, per omplir el poble amb activitats culturals, dins la nostra mesura, destinades a menuts i grans.
El que desitgem és FOMENTAR LA LECTURA i si mostrant-vos un poc del nostre entusiasme ho aconseguim doncs ens donem per satisfetes. I si aquesta feina que fem tan a gust té una resposta tan bona és quan ens omplim de goig.

Divendres passat, una vegada més la resposta fou clamorosa (i de nou ens vàrem sorprendre, sempre per a bé), a les 6 de la vesprada començava l'actuació de titelles d'Edu Borja amb una sala que feia goig de plena com estava!

Xiquetes i xiquets de totes les edats, des de ben menudets fins més majorets, (i algun adult que altre!) s'ho passaren d'allò més bé i gaudiren de l'espectacle, de la Història de Titella contada per Edu Borja.
Sols és necessari veure les caretes de felicitat que feien els xiquets per comprovar com de bé s'ho estaven passant!


 L'espectacle va transcórrer passant d'una titella a una altra, mostrant al públic com eren i havien sigut les titelles al llarg de la història i d'una manera amena Edu Borja anava contant la Història de Titella, que no és més que la història de les titelles.


El titellaire Edu Borja fabrica amb les seves mans les titelles que utilitza per als seus espectacles.
Per a mostra un botó, mireu que meravelles!

L'actuació tingué una hora de durada aproximadament i involucrà als xiquets de tal manera que els feu participes i titellaires per uns moments.


En resum podem afirmar que fou TOT UN ÈXIT!!!




No hay comentarios: