lunes, 23 de febrero de 2015

La Biblioteca anima a llegir còmics

La Biblioteca de Gata acaba d'encetar el foment lector amb els alumnes de 5é i 6é del CEIP Santíssim Crist de Gata.
Des de hui dilluns 23 de febrer fins al 3 de març les classes de 5é i 6é acudiran a la Biblioteca en diferents sessions on gaudiran d'una Animació a la Lectura al voltant del CÒMIC.


L'eix central de l'activitat és l'exposició "un segle de tebeos" cedida per la Biblioteca Valenciana, depenent de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana i completem la mateixa amb unes activitats relacionades.



L'animació lectora comença amb la lectura, entre tots, dels panels explicatius de la història del còmic valencià de l'exposició, tot seguit projectem un documental, d'una durada d'uns deu minuts, sobre la història del tebeo a Espanya.
Continuem realitzant una sèrie de fitxes amb activitats relacionades amb el còmic, on aprenen el significat de les parts dels còmics, coneixen personatges i creen còmics mitjançant unes vinyetes mudes.
Finalment i per acabar de gaudir l'experiència els deixem que agafen aquell còmic que més els agrade i li peguen una fullejada.



Hui hem tingut la primera sessió i hem quedat molt satisfets de veure com han gaudit els xiquets i xiquetes de tot allò que els hem preparat.

No hay comentarios: