martes, 2 de mayo de 2017

Benvinguda a la lectura als menuts de casa

Divendres 28 d'abril la Biblioteca de Gata de Gorgos donava la Benvinguda als nascuts entre octubre de 2016 i abril de 2017.
Aquesta activitat emmarcada dins la campanya "Benvinguts a la lectura" ve celebrant-la la Biblioteca de Gata des de l'any 2006. Es tracta d'una campanya d'animació lectora dirigida als bebés i que implica a les famílies on s'intenta apropar els llibres i la biblioteca a les famílies i als xiquets des de ben menuts.
Per aconseguir aquests objectius la Biblioteca regala un llibre a cada xiquet que acudeix a la sessió després d'haver sigut convidat mitjançant carta, i se'ls fa entrega del carnet de soci de la Biblioteca. Açò és la porta al món dels llibres i la lectura.

Divendres a les 19 hores les famílies acudiren a la cita amb els seus bebés i allí, la Regidora de Cultura, Àngels Soler, agraïa l'interés de les famílies i els convida a fer-ne ús de les instal·lacions i fons de la biblioteca.
Des de la Biblioteca els hi entregàrem els carnets i els mostràrem l'espai de Bebeteca i tots els materials que hi ha disponibles pels menuts. Per finalitzar l'acte els bebés tingueren l'ocasió d'escoltar el seu primer conte a la Biblioteca: "En Pep" un conte en pop-up d'un pollet molt especial.

Compartim amb tots vosaltres la foto de família que realitzàrem eixe dia, i esperem veure molt prompte a tots aquests menuts per la Biblioteca de Gata de Gorgos.




No hay comentarios: