martes, 23 de mayo de 2017

Exposició de Llibres en Pop-Up a la Biblioteca de Gata de Gorgos

La Biblioteca de Gata de Gorgos acull, des de dilluns 22 de maig i fins divendres 2 de juny, una exposició de llibres Pop-Up que està sorprenent gratament al públic que la visita. 


L'exposició està composta per uns 50 llibres emergents que captiven i fascinen al visitant per les seves composicions, colors i tamany; molts d'ells son autentiques obres d'art.
Acompanyen als llibres uns panels explicatius que informen sobre les diferents tècniques que poden utilitzar-se en la creació d'un llibre Pop-Up, aquestes són: Carrusel, Desplegables, Amb llengüetes, rodes i pestanyes, Emergents, De Serpentina, Metamorfosi, Amb música, De construcció, Encunyats i llibres Panorama.


L'exposició ha sigut cedida temporalment per la Biblioteca d'Onda a la Biblioteca de Gata de Gorgos per compartir-la amb tots els nostres usuaris i gaudir així d'aquestes meravelles visuals.





Les xiquetes i xiquets del CEIP Santíssim Crist ja n'estan gaudint i molt!, ja que estan acudint per classes a la Biblioteca per visitar l'exposició i realitzar una activitat o escoltar un conte.
Ixen de la Biblioteca meravellats i entusiasmats i mostra d'això és que per la vesprada estan tornant portant als seus pares, avis... per mostrar-los l'exposició.






No hay comentarios: