lunes, 2 de junio de 2008

EL CLUB DE LECTURA LLEGIRÀ "EXPIACIÓN" D'EN IAN McEWAN


El divendres 27 de juny el CLUB DE LECTURA s'hi reunirà en la biblioteca municipal per tal de parlar del llibre Expiación, d'En Ian McEwan.

Aquí us deixem una petita sinopsi.

"Anglaterra, estiu del 1935. Una calor asfixiant. La Briony Tallis, una adolescent imaginativa i somniadora, veu com la seva germana Cecí­lia es despulla i submergeix a la font del jardí­ davant d'En Robbie Turner, un amic de la infantesa. Mentrestant, a la mansió dels Tallis s'enllesteixen els darrers preparatius per a una vetllada familiar. La casa es va omplint de convidats. Tot apunta que serà un dia com els altres, però abans dacabar-se el sopar, un crim capgirarà el destí de tota la famí­lia. Expiació és la història d'aquest crim i del penediment de després. A través del fil de la consciència de ví­ctimes i culpables, la novel·la fa un recorregut en el temps des del 1935 fins ara, passant pels terrors de la Segona Guerra Mundial, i recrea els somnis de la infantesa, els girs inesperats de la fortuna i la vulnerabilitat de la naturalesa humana."


Com que hi ha una versió cinematogràfica del llibre protagonitzada per la Kiera Knightley, podeu fer-li una ullada al trailer de promoció.



No fa falta recordar que tots sou benvinguts a les reunions del Club.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Caramba quin llibre. No me l'he pogut tragar, però continue insistint encara que ja ha pasat la data per comentar-lo al club de lectura. La veritat es que crec que es massa descriptiu, un poquet victorià.