martes, 4 de mayo de 2010

CLUB DE LECTURA

El dia 21 de maig, a les 20:00 hores, en el CLUB DE LECTURA llegirem el llibre El guardian entre el centeno de J. Salinger. Vos esperem a tots en la biblioteca.

1 comentario:

Eloy dijo...

Hola,
disculpin que em posi en contacte amb vostès a través d'un comentari, però és que no he trobat cap email per fer-ho per una altra via.

El meu nom és Eloy Moreno, i els escric perquè vaig a publicar la meva primera novel·la amb Espasa: “El Bolígrafo de Gel Verde”, d'una forma una miqueta especial.

Fa un any vaig decidir ser jo mateix qui l'edités i distribuís. Per donar-la a conèixer, carregava una maleta plena de llibres i m'anava amb el cotxe ciutat per ciutat, poble per poble i llibreria per llibreria. Normalment em passava dies sencers en diferents llibreries i allí, al costat d'una taula, em dedicava a promocionar-la parlant directament amb tots els lectors.

Durant aquesta promoció va haver-hi alguna cosa que em va encantar, i va ser el fet de poder reunir-me i parlar en diversos clubs de lectura. Això m'ha donat l'oportunitat de conèixer de primera mà l'opinió dels lectors. Crec que és el més bonic de l'escriptura: tenir l'oportunitat de saber què els sembla la novel·la a aquells que la llegeixen, conèixer les seves sensacions, les seves impressions...

Fa uns pocs mesos, Espasa va adquirir un exemplar de la novel·la i després de llegir-la em va cridar interessant-se per la mateixa.
Finalment es publicarà el 13 de gener de 2011.

Els escric perquè, ara que la novel·la es va a distribuir a nivell nacional, m'agradaria poder seguir obtenint les opinions directament dels lectors a través dels Clubs de Lectura. Per això, si els ve de gust incloure el meu llibre a la seva programació de lectures, per a mi seria un plaer poder intercanviar emails amb vostès o xerrar via Facebook, i contestar i comentar tots aquells temes que desitgin sobre la novel·la.

Els deixe un enllaç a la pàgina web de la novel·la per si volen obtindre més informació de la meva petita història. A més, en la secció "Opiniones" podran consultar els comentaris dels lectors.

www.elboligrafodegelverde.com

Sé que no és normal que sigui el propi escriptor el que es posi en contacte amb els lectors, però és el que he estat fent des del principi i ara tinc l'oportunitat d'arribar a molta més gent. A pesar que no sóc ni Dan Brawn ni cap Premi Planeta els convido a que llegeixin la meva novel·la, qui sap, igual els sorprenc.

Moltes gràcies pel seu temps.

Una salutació.

Eloy Moreno.
Castelló