miércoles, 20 de octubre de 2010

DIA DE LA BIBLIOTECA

El 24 d'octubre es celebra en tot el mon el DIA INTERNACIONAL DE LES BIBLIOTEQUES per encomiar el seu paper rellevant dins la societat en la difusió de la Cultura.
Com que en aquest any 2010 el dia 24 cau en diumenge i la nostra biblioteca romandrà tancada, passarem a realitzar els actes i a celebrar-ho el divendres 22 d'octubre.

La Biblioteca de Gata ha preparat un dia complet d'activitats per a totes les edats, des dels ben menuts fins als adults amb el següent programa:

** a les 9.30 hores realitzarem el "Taller d'ordinador per als alumnes del TAPIS"
amb aquesta activitat el que s'intenta és apropar tant les noves tecnologies com la biblioteca i els seus serveis a les persones amb discapacitats i així donar-los independència i seguretat a l'hora de realitzar activitats quotidianes.

** a les 12.00 hores tindrem "L'hora del Conte"
què, com tots els divendres dirigim als menuts. És una activitat plenament consolidada dins la biblioteca i amb una gran afluència de públic. Aquest divendres el conte es contarà amb més gana inclús, si això és possible!
El conte serà "RENATO"

** a les 19.00 hores farem "Benvinguts a la lectura"
La biblioteca de Gata donarà la benvinguda als nou nascuts i els regalarà el seu primer llibre i el Primer Diari de Lectura. A més se'ls farà entrega del carnet de lector a cadascun d'ells i s'orientarà als pares al voltant de com fomentar, ja des de bebès, el gust per la lectura i de tot el que poden trobar en la biblioteca per ajudar-los en la criança dels seus fills.

** a les 20.00 hores es reunirà el "Club de lectura Gata"
Aquest mes el llibre a tractar i comentar serà el de Madame Bovary de l'autor Gustave Flaubert.

A més, a la Biblioteca tindrem una mostra dels llibres de Miguel Hernàndez a disposició dels usuaris i uns panells informatius sobre la seva vida des del dia 18 fins el 31 d'octubre.

Passeu per la Biblioteca i gaudiu de totes les activitats que vos preparem!!!!

No hay comentarios: