miércoles, 22 de junio de 2011

L'escoleta visita la Biblioteca

Els xiquets i xiquetes de l'escola infantil de Gata "L'escoleta" han visitat aquest matí la Biblioteca.



Alguns d'ells ja la coneixien però altres no havien vingut mai i per ells ha sigut la seva primera visita ha un lloc ple de màgia i molts contes.
Aquesta activitat s'inclou dins del Pla Lector que la Biblioteca porta endavant durant tot l'any on la Biblioteca de Gata aposta per la lectura ja des de ben menuts.
Un dels nostres objectius és fer que els xiquets acudisquen a la Biblioteca per oci i açò s'aconsegueix inculcant-ho des de ben menuts.
Els xiquets han fet un recorregut per la Biblioteca i han conegut totes les instal·lacions, especialment la part dedicada a ells, la secció infantil i la Bebeteca.
Dins la visita els xiquets han pintat un dibuix que després s'han emportat a casa com a record del seu pas per la biblioteca, a més han pogut fullejar llibres especialment destinats a la seva edat i se'ls han contat dos contes que els han embelesat.
Al finalitzar se'ls ha fet entrega de material informatiu de la Biblioteca, la sol·licitut per fer-se el carnet de lector, algún punt de llibre i unes "Recomanacions de lectura per a mares i pares" per fomentar la lectura i futures visites a la Biblioteca acompanyats dels seus pares.

No hay comentarios: