lunes, 24 de octubre de 2011

La Biblioteca de Gata celebra el DIA DE LA BIBLIOTECA

A la biblioteca de Gata vam commemorar divendres passat el Dia de la Biblioteca que se celebra el 24 d’octubre internacionalment.
Durant tot el dia realitzaren diferents actes a la biblioteca dirigits a diferents sectors d'usuaris.
De matí es realitzà el Taller d'ordinador amb els alumnes del TAPIS; aquesta activitat intenta apropar les noves tecnologies i la biblioteca a les persones amb discapacitat i així donar-los independència i seguretat a l'hora de realitzar activitats quotidianes.
A les 12 hores celebrarem l'Hora del Conte per a tots els xiquets que acudiren a la biblioteca i es representà en titelles el conte de La Caputxeta vermella.
Ja de vesprada a les 19 hores donaren la Benvinguda a la lectura als nou nascuts i a les 20 hores tingueren la presentació del llibre “Imagina... que eres una mariposa: cuento para adultos” d'Annie Sabathé.
La presentació va córrer a càrrec de l'autora, la tècnic de Serveis Socials Rosa Llobell i el Regidor de Cultura, Juan Pedrós.
Annie Sabathé comentà que ha escrit aquest llibre per transmetre alegria ja que l'alegria és un sentiment senzill i natural, no obstant això, és una font infinita de felicitat i d'èxit per un mateix i per a tots, segons les seves pròpies paraules.
Professora de meditació i Ioga realitzà un mini taller d'una hora de durada on tots els allí presents participarem de les seves ensenyances.




No hay comentarios: