lunes, 20 de febrero de 2012

Animació a la Lectura per l'Escola

La setmana del 5 al 9 de març la dedicarem a realitzar animació a la lectura amb el recolzament del C.P Santíssim Crist de Gata. Per això tots els cursos, des de 3 anys fins a sisé, vindran a la Biblioteca i gaudiran d'una sessió d'animació lectora.
El dia 5 de Març passaran per ací els més menuts de l'escola per participar del teatre infantil que Globus Teatre realitzarà per ells baix el títol "Si, si, si..."
A les 9 tindrem al curs de 3 anys, a les 10 rebrem als de P4 i per finalitzar el dia a les 11 acudiran les classes de P5.


Els dies 7 i 9 de març els alumnes de primaria gaudiran del teatre de titelles "La Bella dorment" que Globus Teatre representarà per a ells a la Biblioteca. El dia 7 acudiran a les 9 hores el curs de primer, a les 10 hores els de segon i a les 11 hores els de tercer curs; el dia 9 vindran a les 9 hores els de quart curs, a les 10 els de cinqué i finalment els de sisé acudiran a les 11 hores.Des de La Biblioteca de Gata esperem que aquestes activitats que preparem agraden a tots els xiquets.

No hay comentarios: