viernes, 22 de junio de 2012

Arriba el lot de llibres del Premi Maria Moliner a la Biblioteca

Tal com vos informaven en desembre, un any més, i ja en van VUIT, som una de les 300 Biblioteques de tota Espanya que hem rebut un dels premis Maria Moliner pel Foment a la Lectura pel nostre projecte "Llegir Pares i Fills".
Des d'aleshores que estàvem esperant com una benedicció que arribara el lot del premi i per fi aquest mes de Juny l'hem rebut.
Ens hem quedat impressionades de nou amb la qualitat del lot, 200 llibres d'infantil i juvenil d'editorials tan reconegudes com Kokinos, Kalandraka, Edelvives, SM... i moltes més. Els llibres són excepcionals i molt ben recolzats per la crítica.
A més aquest any el lot porta una sorpresa, inclou tres lectors de llibres electrònics amb una pre-càrrega de 1000 llibres!!!! que vos sembla? interessant, veritat? 
A banda de tot açò inclou material de promoció per la Biblioteca que consta de  400 bolses, 1670 marcapàgines, 4 cartells i 100 camisetes.
El lot ve amb el seu albarà on s'indica el seu valor econòmic en 2336 €, més el valor dels readers i el lot de "merchandasing", En total podem dir que hem tingut molta sort en poder vorer recompensat el treball de tot un any en Foment a la Lectura.
Estem tan contents que ja estem pensant com podem fer per repartir aquestes camisetes entre els nostres usuaris d'una manera lúdica... ja vos anirem informant.

El Regidor de Cultura, Juan Pedrós, i les bibliotecàries amb una mostra del premi.

No hay comentarios: