lunes, 29 de abril de 2013

PRESENTACIÓ DE LLIBRE EN LA BIBLIOTECA

Carles Mulet Grimalt (Gata, la Marina Alta,1953) és llicenciat en filologia catalana per la universitat d'Alacant. Ha treballat com a mestre de primària, com a assessor psicopedagògic de CEP i com a assessor tècnic de valencià. Actualment és professor de valencià, llengua i literatura a l'ensenyament secundari.
Pel que fa a l'assaig i la investigació ha estat autor o coautor de diversos llibres de text i d'altres materials de caire didàctic, centrats sobretot en l'ensayament de llengua. Cal ressenyar també la seua dedicació a la crítica i als estudis literaris, amb una especial dedicació a Maria Ibars, Fra Pere Esteve o Joan Francesc Mira. Així mateix, ha realitzat estudis i comunicacions relatius a d'altres àmbits de recerca com la toponímia, la història, la política o la didàctica de l'ensenyament..
Dins la seva obra de creació literària, cal destacar els llibres de narracions Els mons d'Aixa(Ondara,1981), premi "Vila d'Ondara"  1980, Amarg com el sèver (València, 1983), premi "Vila d'Alaquàs" -1982, i Cossos i mossos (Barcelona, 1998), premi "25 d'abril" de Benissa-1997; així com diversos relats inclosos en antologies i revistes literàries.
Pel que fa a la poesia cal ressenyar la carpeta Crestalls de desig, i Quadern de sal  (La pobla Llarga,2011) a més de poemes esparsos en publicacions de caire antològic o miscel.lànic.
Col.labora amb assiduïtat en publicacions periòdiques de la comarca i el país, és membre del consell de redacció de la revista L'Aiguadolç.
Des de 2007 manté actiu el bloc literari Nausica.

No hay comentarios: