miércoles, 26 de junio de 2013

Visita de l'Escoleta a la Biblioteca

Com tots els anys per aquestes dates els xiquets i xiquetes de l'Escoleta de Gata han visitat la Biblioteca per conèixer tot el que els podem oferir.
I com tots els anys han eixit meravellats!!


Després de fer un recorregut per les instal·lacions i vorer totes les seccions de la Biblioteca, tant dels majors com dels menuts, seguts a l'estora de la secció infantil han escoltat bocabadats la història del "Capitan Cook" i la de "la Gallina Carmelina".


Hem jugat amb ells a les endevinalles amb el conte "Veo Veo" i tot seguit i aprofitant que aquest és l'estiu de la POESIA a la Biblioteca hem jugat amb les lletres per emparellar paraules que rimaren mitjançant unes targetes amb dibuixos.
Després han pogut pintar un dibuix i veure molts i molts contes, cosa que els ha fet molt feliços!


Quan la visita arribava al seu fi els hem obsequiat amb una borsa de la Biblioteca amb fulls per animar a llegir, punts de llibres i altres coses relacionades amb la biblioteca perquè tingueren un bon record de la seva visita.

Esperem i desitgem que aquestos xiquets i xiquetes siguen els futurs usuaris de la nostra Biblioteca i facen molt ús de tot el que poden trobar ací.

Des d'ací animem als pares a acompanyar-los sempre que puguen a la Biblioteca i compartir amb ells moments d'esplai amb els llibres i la lectura.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Azahar estava emocionada, diu que ella tornarà a la biblioteca amb els seus amics a llegir llibres.. felicitats! i gràcies per eixa passió pels llibres que transmeteu.

Sàlvia dijo...

M'encanta veure a tota aquesta colla de lectors i lectores en la biblio. Segur que a partir d'ara tots aniran creixent en contacte amb la lectura i la biblioteca. Felicitacions per la iniciativa.

Moltes besadetes i molt bon estiu.