viernes, 27 de septiembre de 2013

HISTÒRIA DE TITELLA

El Divendres 4 d'octubre a les 18 hores inaugurarem oficialment l'Hora del Conte a la Biblioteca amb un espectacle molt especial, un Teatre de Marionetes anomenat HISTÒRIA DE TITELLA



"Un viatge nostàlgic a les lectures de la infantesa de la  mà d’un titellaire boig per les marionetes, Edu Borja, que ens introdueix en el seu fantàstic món de fetitxes de cartó amb la tendresa d’un xiquet i el sarcasme d’un senyor adult.
Espectacle eminentement visual on descobrim els orígens d’aquesta passió pel teatre de titelles i la seua evolució en el món.
Marionetes de distints països presentades amb gran sentit de l’humor i amb la participació del públic. Comprovarem que en el segle XXI encara som capaços d’emocionar-nos amb la tendresa d’uns ninotets que cobren vida a la vista de tots."

Açò és el que ens comentava Edu al respecte del seu espectacle, impacients estem per veure com aquests amiguets de cartró prenen vida i com, tots els xiquets i adults gaudim d'una diversió asegurada.

Un titellaire, enamorat de la seua professió, conta la història de l’origen i l’evolució dels titelles. Marionetes de molts països i de distints tamanys i estils cobren vida davant els ulls dels espectadors amb gran sentit de
l’humor i molta tendresa.

No hay comentarios: