lunes, 17 de marzo de 2014

El contacontes Felix Albo a Gata per a menuts i majors

Divendres passat, 14 d'abril, passarem una vesprada del més animats amb un munt de contes de la mà de Félix Albo.


Félix Albo és un mediterrani que té per ofici contar històries, o com diu ell, que "viu del conte".  Recorre quilòmetres i quilòmetres provocant emocions al públic que l'escolta sols amb les seues paraules.
Una primera sessió, a les 6 de la vesprada, per a xiquets i famílies titulada Cuentos de Cuentos on des del segon 0 s'embutxacà als xiquets i pares, i això que hi havia xiquets ben menuts i mals de mantenir quiets!


 Amb la seva peculiar forma de contar, els xiquets es divertiren moltíssim amb les històries de "un bicho extraño" o "el baile de los colores" entre altres.
Feia goig vorer als menuts bocabadats i endinsats en les històries repetint les cantineles que Félix els anava dient.

La segona sessió, dirigida als adults a les 8 de la vesprada, fou un èxit també. Molts foren els qui a la vesprada s'ho havien passat tant bé que deixaren als menuts amb familiars i acudiren en parella o amics per gaudir de nou de les divertides històries que els esperaven baix el títol de "Yayerias" i molts altres més acudiren sense saber que anaven a trobar-se i s'ho passaren d'allò més bé!
 

Tots els assistents al finalitzar l'acte felicitaren al contacontes amb un sonor aplaudiment i amb comentaris positius de tot tipus.

Des de la Biblioteca de Gata agraïm l'acollida d'aquestes activitats i seguim animant-vos a participar de tot allò que fem.

No hay comentarios: