lunes, 1 de diciembre de 2014

Presentació del llibre T'he trobat princesa

Maria Rosa Mulet Grimalt ompli de nou la sala de la Biblioteca de gom a gom en la presentació del seu llibre "T'he trobat princesa".
Divendres 28 de novembre a les 19.30 hores fou una cita que molts amics i familiars de Maria Rosa no es volgueren perdre, igual que molts amants de la lectura, qui no pogueren faltar a la presentació del llibre que la Biblioteca de Gata havia organitzat.


A poc a poc va anar arribant la gent i la sala es quedà menuda per albergar a tots els qui volien escoltar les paraules de l'autora.
Maria Rosa Mulet estigué acompanyà pel Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Gata, Juan Pedrós, i per al mestre Antonio Mulet qui, a més, és germà seu.
Juan Pedros en la seua introducció fou una comparança entre el llibre "T'he trobat princesa" i la novel·la de Lewis Carroll "Alicia en el país de les meravelles" perquè la protagonista del llibre que presentaren li recordava molt a Alicia, la protagonista de l'altre llibre.
Maria Rosa Mulet, per la seva part ens comentà que es tractava d'una novel·la d'autoajuda on parla de la reconciliació amb u mateix i amb les experiències que han marcat la vida de cadascú. Es tracta d'un camí per recordar qui soc, segons paraules de l'escriptora.No hay comentarios: