lunes, 26 de enero de 2015

ESCRIPTORS EN LA BIBLIOTECA 30 DE GENER A LES 8 DE LA VESPRADA

El divendres 30 de gener CARME MIQUEL estarà en la biblioteca a les 8 de la vesprada parlant del seu llibre "MATAREN EL VERD" constitueix una crònica novel.lada d'uns fets viscuts a la pedania de la Punta, espai d'horta pròxim a la ciutat de València. a partir de la història i dels personatges de ficció, el relat va integrant els fets reals que van ocórrer des de la declaració de la Punta com a espai agrícola no urbanitzable d'especial protecció, l'any 1987, fins la seua totat destrucció, l'any 2003.
El fil conductor que ens porta a conéixer les lluites en defensa d'aquella l'horta és Maia, una jove que retorna a València després de vuit anys d'absència. El retrobament amb la ciutat i amb el pare dels seu fill la portaran a recordar aquella etapa que va viure de manera intensa.
El paisatge i la sigularitat de l'horta serveixen de teló de fons que acompanya les vides i les reflexions dels personatges. Consceptes com la idea de ciutat, el progrés i la construcció d'un futut sostenible suren al llarg de tot el relat.

No hay comentarios: