martes, 3 de febrero de 2015

eBiblio: Préstec de llibres electrònics

Es posa en funcionament a la Comunitat Valenciana el SERVEI DE PRÉSTEC DE LLIBRES ELECTRÒNICS mitjançant la plataforma eBiblio Comunitat Valenciana.



És un servici de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’internet. eBiblio posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que li permet accedir al catàleg i agarrar en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel•ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

El servici ha sigut promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col•laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, i és gestionat per esta.

El servici està disponible en l'adreça comunitatvalenciana.ebiblio.es. També es pot accedir als llibres prestats a través de l’app eBiblio Comunitat Valenciana, disponible per a iOS i Android.

Vos deixem un tríptic amb tota la informació necessària, però per qualsevol pregunta no dubteu en possar-se en contacte en la Bilioteca.


No hay comentarios: