martes, 22 de agosto de 2017

Presentació i lectura del llibre ENTRE DONES: activitat al voltant d'Art al Vent


Un any més arriba el mes d'agost, i amb ell Art al Vent ompli el Carrer de la Bassa de Gata d'obres d'art espectaculars. Art al Vent és la mostra a l'aire lliure de creació tèxtil més important d'Espanya, així mateix és la mostra més internacional que se celebra a la Comunitat Valenciana i la tenim a Gata de Gorgos.
Aquest any 2017 s'exposa la XIV edició de la mostra i es pot gaudir del 14 d'agost fins al 3 de setembre aglutinant al voltant de 100 obres d'autors de diferents països.
A la seva web http://artalvent.com/ podreu trobar molta més informació.


Al volant d'aquesta mostra de l'Escola de Plàstica Experimental A. Vives depenent de l'Ajuntament de Gata de Gorgos l'aire lliure s'organitzen nombroses activitats culturals, i entre elles, la biblioteca de Gata col·labora amb la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Gata de Gorgos en organitzar la del divendres 25 d'agost.
Aquest dia a les 20 hores davant l'Ajuntament, i a la fresca del capvespre, gaudirem de la PRESENTACIÓ I LECTURES del llibre ENTRE DONES de la mà d'algunes de les autores com Pepa Guardiola i Raquel Ricart i de l'editora de Balandra Àfrica Ramírez.





No hay comentarios: