viernes, 13 de septiembre de 2013

CLUB LECTURA GATA

Proper divendres dia 20  a les 8 de la vesprada
Argument: Una nit d’hivern, Daniel es troba atrapat en un embús. Al cotxe del costat, Mirsada intenta abrigar el seu fill de vint mesos. Daniel, que viatja en un Volvo de gamma alta, convida Mirsada i el nadó a pujar al seu cotxe perquè no patisquen fred en el Corsa atrotinat d’ella. Aquesta trobada casual és l’inici d’una relació marcada per l’estranyesa i la necessitat mútua de dos éssers solitaris.
Daniel, descendent de bona família, fa poc que ha eixit de la presó, on ha estat tancat per confiar en la persona equivocada. Mirsada, que va fugir de Bòsnia a causa de la guerra, ha d’escapar d’un passat que la persegueix.


Urbà Lozano ha captivat novament als lectors amb una novel·la que ens ofereix una barreja de registres narratius amb dosis d’intriga i sensualitat, protagonitzada per Daniel Duart, un metge valencià i Mirsada Beslija una refugiada bosniana, immersos en una convivència estranya

Urbà Lozano ofereix un viatge en el temps amb una combinació de passat i present que portarà al lector a indrets com Alginet, Mallorca, Sevilla o els Balcans dels anys noranta.

La trampa del desig ens desvetllarà les interioritats de cada personatge per oferir-nos una història on el desig és el motor de la narració.

Urbà Lozano ha guanyat diversos premis literaris: el Premi Vila de Puçol amb La màquina ronca (2005), el Premi Vila de Teulada de Narrativa Curta amb Femení singular (2006, Premi Ciutat de València per Plagis (2008).
També és un dels components del col·lectiu Unai Siset que l’any 2010 va publicar Subsòl (Bromera).
0 de setembre a les 8 de la vesprada

No hay comentarios: