miércoles, 18 de septiembre de 2013

En Agost homenatjarem a Estellés

Malgrat que han passat unes setmanes ja des que realitzarem l'activitat aquesta era una entrada que teníem pendent d'escriure ja que en ella participaren desinteressadament molta gent i volem agrair-ho de tot cor.

El 27 d'agost a les 20 hores estava previst realitzar al carrer un recital homenatge al poeta i escriptor valencià Vicent Andrés Estellés, però l'oratge impedí fer-lo allí, així que es traslladà al Salo de Plens de l'Ajuntament.
Aquesta activitat, organitzada per la Biblioteca mitjançant la Regidoria de Cultura i, amb la col·laboració dels membres del Club de Lectura de Gata i col·laboradors habituals de la Biblioteca, es trobava emmarcada dins la X edició d'Art al Vent.


L'acte congregà nombrós públic, als qui agraïm que malgrat el mal oratge que feia, vingueren a compartir amb nosaltres els poemes d'Estelles.

La presentació i introducció al recital fou a càrrec de Carles Mulet, qui ens recordà que aquest any 2013 està dedicat a Vicent Andrés Estellés i estan fent-se moltes activitats al seu voltant per tots els llocs i en parlà de part de la seva  vida i obra i ens explicà com per allà els anys 70 el propi Estellés vingué a Gata a oferir un recital, quins bons temps per la Cultura! aquell qui presencià a Estellés recitant els seus propis poemes es pot donar per satisfet!

Les flautes d'Ana Pons i Elena Pons acompanyaren els versos amb la seva música, on imatges, paraules i música es fondrien per passar una bona vetlada de la ma de Vicent Andrés Estellés.


Agrair a tots aquells qui participaren i als qui acudiren, i convidar-los a seguir vivint la cultura d'una manera tan activa. MOLTES GRÀCIES A TOTS.


No hay comentarios: