lunes, 19 de octubre de 2009

EL DINAMITZADOR COLPEJA DE NOU

Gràcies a una nova subvenció, l'aula d'informàtica situada en la nostra biblioteca compta de nou amb la presència de Josep, qui durà a terme les funcions de dinamitzador. Actualment està preparant el material per a els cursets que hi tindràn lloc en aquesta aula, però podem avançar que aquests es centraran en la difusió de les ventajes del portal 060.es, un lloc preparat per l'administració per tal de facilitar a tothom els tramits telemàtics i estalviar-nos temps i desplaçaments. Tanmateix, hi haurà un espai dedicat a la gent aturada per tal d'explicar el funcionament del sistema AUTOSERVEF i oferir-los assessorament a l'hora de confeccionar un currículum i buscar feina utilitzant la xarxa.

Una altra línia d'actuació del dinamitzador és la que té a veure amb el TAPIS. Durant unes hores a la setmana els membres d'aquest grup acudiran a l'aula per tal de realizar una serie d'activitats lúdiques que, segons les profesionals que dirigeixen aquest grup de discapacitats psíquics, tenen uns resultats molt positius.

També volem fer saber al poble en general que, durant l'horari en que la biblioteca està oberta i sempre que el desenvolupament dels cursets ho permeta, el dinamitzador està a la seva dispoció per tal d'ajudar-los a solventar dubtes i problemes relacionats amb la informàtica.

1 comentario:

Juan Pablo Bataller Arias dijo...

Torna Josep amb la seua gràcia, però es pot dir que l'hem trobat a faltar ja que sempre hi ha preguntes per fer a algú que puga ajudar-te a l'hora de tindre algun problema dins la xarxa. Ara segur que el tenim per fer-li alguna pregunta i per saber un poc més de tot, ja que en aquestos temps es molt interessant fer coses a partir d’Internet, com fer la declaració, renovar el DNI, etc... Gràcies a totes les institucions que han fet possible la contractació d'aquest organitzador.