lunes, 18 de abril de 2011

D'EXPOSICIÓ A LA BIBLIOTECA


La Biblioteca de Gata acull, des de divendres 15 d'abril i fins el proper 2 de maig,  l'exposició "ERATI, hoy es vida" organitzada per Medicusmundi-Comunitat Valenciana (Alacant).
Es tracta d'una exposició fotogràfica i amb panells informatius amb l'objectiu de reflexar els treballs realitzats per mig del programa "Salud Erati" de l'organització des de 2004 a 2009 en Erati (Mozambic).
Entre els objectius del programa destaca l'enfortiment integral, a través de planificació, gestió, prevenció, educació i assistència, dels serveis de salut del districte d'Erati; l'augment de l'accessibilitat i equitat de la població a les activitats de promoció de la salut i a les cures preventives i curatives; la millora de la funcionalitat de la xarxa primària i secundària; i la creació d'una política sinèrgica en la lluita contra la Sida i altres malalties contagioses.

L'autor de les fotografies que comosen l'exposició és Jorge Miguel Linares, amb una àmplia experiència en l'àmbit de la fotografia, en el qual ha rebut més de 200 premis, i ha realitzat desenes d'exposicions, conferències i tallers.

No hay comentarios: