lunes, 4 de abril de 2011

EL MES DELS LLIBRES

Abril és, sense cap dubte, el mes dels llibres per exel·lència. Per tot arreu hi ha un munt de cel·lebracions al seu voltant; bé el 2 d'abril, Dia del Llibre infantil, bé el 23 DIA DEL LLIBRE. La Biblioteca de Gata unint-se a aquestes cel·lebracions realitza diverses activitats durant el tot el mes. El passat divendres, per commemorar el Dia del Llibre Infantil, a les 12 en l'Hora del conte, realitzarem en Kamishibai el conte de Hans Christian Andersen, El soldadet de plom.

Per la vesprada, a les 18 hores tinguerem tres parelles de mares amb fills que, participant en la campanya "Contes entre pares i fills" de la Biblioteca de Gata, ens llegiren, entre els dos, els contes que havien triat anteriorment.A més, durant tot el mes d'abril la Biblioteca regala, a tot aquell qui vinga a fer ús dels nostres serveis, un llibre de poesia d'algun dels Premis Gorgos de Poesia.

No hem trobat millor manera de commemorar el DIA DEL LLIBRE que regalant versos per doquier. Feliç mes a tots els amants de la lectura!

No hay comentarios: