viernes, 24 de enero de 2014

Mireu quines caretes per carnestoltes ens porta Modest!!!

Mireu quines màscares més interessants ens ha portat Modest dels seus alumnes de plàstica!
A què vos agraden?


De nou Modest Sanfèlix ha vingut a canviar les exposicions que al llarg de l'any ens va portant, de diferents temàtiques i suports, però totes elles ben interessants.
En aquesta ocasió, i com que anem cap a Carnestoltes, una de les dues exposicions són una diversitat de caretes o màscares per tal què anem agafant idees per realitzar la nostra per a Carnestoltes.
Aquestes estan realitzades per alumnes de l'ESO de L'IES Gata en l'assignatura de plàstica. El treball consistia a realitzar una careta tenint com a punt de partida la forma ovalada o de "ou".
Totes elles són molt creatives i inspiradores, hi ha alguna que es pot vorer del dret i de l'inrevés, altres que tenen moviment, i totes elles molt ben treballades.

Per altra banda Modest ens ha exposat el calendari de l'IECMA (Institut d'estudis comarcal de la Marina Alta) del 2014. Aquest any la temàtica del calendari és el "Trenet de la Marina" i podem veure imatges molt espectaculars de ponts per on passa el nostre trenet i altres de les estacions. Els mesos de Setembre-Octubre estan destinats a l'estació de Gata.


Vos convidem a vindre a la Biblioteca i gaudir d'aquestes imatges.
Gràcies de nou Modest per aquesta feina desinteressada que realitzes per la Cultura del nostre poble.

No hay comentarios: