lunes, 26 de mayo de 2014

Maria Rosa Mulet presenta el seu llibre

Divendres passat, 23 de maig, Maria Rosa Mulet Grimalt, veïna de Gata, presentà el seu llibre a la Biblioteca de Gata.
Baix el títol "L'escola potenciadora del creixement humà integral" l'autora ens va explicar les bases del programa de treball que es presenta en el llibre segons el  revolucionari sistema d'aprenentatge accelerat, tant en auge actualment, que va sorgir als anys seixanta gràcies a les investigacions del Dr. Lozanov Bulgaria.
Les persones que aprenen a viure i a actuar des d'un nivell de consciència més profund augmenten les seues facultats mentals de comprensió, memòria i creativitat. A més, multipliquen els seus recursos interiors i exteriors per a resoldre tota mena de problemes i portar una vida personal més plena i satisfactòria.

Maria Rosa ha plasmat en tinta de manera molt clara i fàcil, per compartir amb tot aquell qui ho vulga posar en pràctica, les sessions d'un mètode que ella mateixa ha posat en pràctica amb èxit.

La presentació fou tot un èxit, la sala estava plena de gom a gom d'amics, familiars i companys de l'autora a més de molta gent interessada en el tema.


El Regidor de Cultura, Juan Pedrós, fou l'encarregat de donar la benvinguda i agrair la presència de l'escriptora i Carles Mulet, escriptor i germà de l'autora, fou qui presentà el llibre per donar pas a Maria Rosa Mulet qui desgranà el contingut d'aquest.
Al finalitzar la presentació moltíssima gent volgué endur-se a casa el llibre signat per l'autora, una gran cua es formà per poder passar a saludar i felicitar a l'escriptora pel gran treball realitzat.





No hay comentarios: