jueves, 26 de junio de 2014

L'Escoleta visita la Biblioteca de Gata

 L'escola infantil "L'Escoleta" va visitar ahir la Biblioteca de Gata amb els xiquets que el curs vinent  2014/2015 començaran els seus estudis.


Els xiquets realitzaren una visita guiada per les instal·lacions de la biblioteca, coneixeren la sala d'adults i d'ordinadors, la sala de música, l'aparador de préstec i la sala infantil i juvenil amb la bebeteca i tot el que allí poden trobar.


El recorregut el feren com si foren turistes que visiten per primera vegada un lloc i fan fotos de tot el que més els agrada.

Una vegada en la Sala Infantil els xiquets gaudiren d'un conte en kamishibai, "la carlota gegant", per després pintar un full relacionat amb el conte.


Per donar-los a conéixer les normes de la Biblioteca realitzarem el joc del semàfor on, segons l'afirmació que els déiem ells havien de dir si era correcte o no alçant un full verd o roig segons el cas.

Tot seguit pogueren escoltar un altre conte i gaudir dels llibres fullejant-los i mirant-los tant en les taules com en l'estora que tenen al seu abast.


S'ho passaren d'all`0 més bé amb els llibres voladors, els coixins, els peluixos i amb totes les històries dels llibres i contes que anaven descobrint.


No hay comentarios: