martes, 5 de mayo de 2015

Abril mes del Llibre

Ja ha acabat el mes d'abril, el mes del llibre per excel·lència, i la Biblioteca de Gata de Gorgos ha realitzat un munt d'activitats durant tot el mes.

L'agenda de la Biblioteca ha estat ben carregada aquest mes i és per això que ho volem compartir amb tots vosaltres.
 Ací, a manera de record, vos deixem un resum.

TOT EL MES D'ABRIL.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA
 La Biblioteca de Gata de Gorgos va acollir durant tot el mes d'abril, i maig també,  l'Exposició Fotogràfica de Lactància Materna del XVIII Concurs Fotogràfic "Lactància Materna Marina Alta 2014"


EXPOSICIONS EN COL·LABORACIÓ AMB L'IES
Continuem amb les col·laboracions amb el Departament de Plàstica de l'IES MATEMÀTIC VICENT CASELLES COSTA que ens porten de tant en tant exposicions per a gaudir d'elles tots els usuaris de la Biblioteca de Gata de Gorgos.
Aquesta vegada Modest Sanfèlix ens ha portat una mostra, mitjançant imatges, d'ous Fabergé, uns ous-joia que foren creats en Russia per Peter Carl Fabergé i que són autèntiques obres d'art.
En aquest link podeu torbar la seva història.



DIA 2  Celebrem el DIA DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL
A les 11:00 h. Contàrem el conte de l'Aneget lleig, de Hans Christian Andersen.


En finalitzar els xiquets i xiquetes realitzaren un treball manual on havien de fer la cara d'un ànec i després penjar-la a l'arbre de la Biblioteca.


Com tots els anys, i des de fa molts, la Biblioteca de Gata de Gorgos s'uneix a la celebració d'aquest dia que, coincidint amb el naixement de l'escriptor danés Hans Christian Andersen, l'IBBY promou per fomentar la lectura entre joves i menuts.

DIA 17. BENVINGUTS A LA LECTURA
Primera convocatòria de l'any per donar la benvinguda als nou nascuts al món de la lectura i a la biblioteca, donant-los el seu carnet de la Biblioteca i regalant-los el que probablement serà el seu primer llibre.



DIA 24. PRESENTACIÓ DE CONTES DE RIU RAU DE PEPA GUARDIOLA
L'escriptora Pepa Guardiola ens acompanyà per presentar-nos el seu darrer llibre, CONTES DE RIU RAU.


Ens deixà amb la mel a la boca oferint-nos un xicotet tast dels seus contes però sense revelar mai el seu final... així que no ens queda altra que llegir-los tots, ja que amb les seves paraules ens quedàrem amb el cuquet i amb ganes de molt més.
Els Contes són un recull meravellós de contes que els nostres avantpassats ja contaven i que han anat transmetent-se de generació en generació.

DIA 24. FIRA DEL LLIBRE
La Biblioteca de Gata de Gorgos participà en la Fira del Llibre que es realitzà el dissabte 25 d'abril amb un Intercanvi de Llibres anomenat "Me'l Canvies".
Es tractava de portar llibres i intercanviar-los per altres, bé que la Biblioteca havera portat o que altres usuaris haveren intercanviat.
Molta gent vingué a visitar-nos i a deixar llibres per fer intercanvi.



Aquest mes d'abril celebràvem un aniversari molt especial, el del CLUB DE LECTURA, que complia 10 anys d'existència. Els membres del Club volgueren celebrar-ho amb un sopar amb l'escriptora Pepa Gardiola.




Aquestes i moltes coses més podreu trobar en la Biblioteca de Gata de Gorgos, vos esperem a tots per compartir bons moments i bones lectures.


No hay comentarios: