lunes, 1 de junio de 2015

Elvira Cambrils presenta "Tot el que tinc per ballar amb tu"

Divendres 29 de maig Elvira Cambrils va presentar la seva darrera novel·la titulada "Tot el que tinc per ballar amb tu" en la Biblioteca de Gata de Gorgos.

Cartell de la presentació


Acompanyà a l'escriptora Juan Pedrós, Regidor de l'Ajuntament de Gata de Gorgos, qui presentà a l'autora i ens comentà que ja havia estat en Gata realitzant presentacions i parlant d'altres llibres seus als membres del Club de Lectura Gata.


Per la seva part l'autora ens emocionà amb les seves paraules intentant transmetre'ns la seva estima per les illes gregues  i la filosofia, cosa que reflecteix en la novel·la.
Elvira no ens desvetlà molt de la trama del llibre perquè prefereix que siga el lector qui ho descobrisca tot amb la seva lectura, però vos deixem amb un resum de la trama per fer-vos goleta.

Felicitat desembarca a l'illa grega de Sérifos amb la idea d'anar-se'n al més aviat possible. Se sent abatuda pel pes de l'infortuni. La mare malalta, els problemes amb la parella marquen la seua vida. Però els tamarits, les olors, les capelles blanques, la música i les tavernes vora mar la desperten d'una llarga letargia. Els habitants de l'illa la duran a ajornar el final de les vacances. Tot el que tinc per ballar amb tu parla de la sensualitat i els sabers de la filosofia moral clàssica com a antídots contra les gorgones que amenacen l'existència humana. És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les. a partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença,, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.
 
En finalitzar la presentació hi hagué un diàleg molt fluid entre escriptora i públic, qui mitjançant preguntes volgué saber un poc més del llibre i donaren els seus punts de vista. A més l'autora firmà exemplars del seu llibre i comentà quan a gust s'havia sentit entre nosaltres.

Esperem comptar amb ella per a la presentació del seu proper llibre que comentava que ja s'estava cuinant.

No hay comentarios: