martes, 16 de junio de 2015

"Un abrigo rojo" de Begoña Valcárcel

Divendres 12 de juny es presentava  a la Biblioteca de Gata el llibre de contes de Begoña Valcárcel titulat Un abrigo rojo.

Maria Pilar Monfort fou l'encarregada de presentar-nos a l'escriptora i ens introduí en la vida de l'autora, en les seves inquietuds i en el seu art i ens descobrí què a més d'aquest últim llibre de contes en tenia un altre publicat baix el títol "La séptima hija".


Per la seva part, Begoña ens delectà amb la lectura de dos dels meravellosos contes que formen aquest llibre i explicà que es tractava de relats curts inspirats en situacions reals i quotidianes amb un toc d'humor o d'ironia.
Ens diu l'autora què de vegades es tracta d'una imatge, una mirada o una sensació, altres d'una conversa escoltada en un tren, un record que provoca un somriure... tots desencadenen en un munt d'idees que bullen per sortir a la llum i què, en el millor dels casos, acaben en un relat com aquestos.

Els trenta relats que formen aquest llibre tenen unes il·lustracions de gran qualitat realitzades per l'autora, que a més d'escriptora és pintora. Es tracta de dibuixos en tinta xinesa i aquarel·la sobre paper japonés.
Amb aquestes il·lustracions s'ha format una exposició que romandrà durant tot el mes de juny en la Biblioteca Pública de Gata.
Passeu i gaudiu d'aquestes meravelloses imatges que ha realitzat Begoña i tenim en la Biblioteca.







No hay comentarios: