martes, 17 de mayo de 2016

Exposició de fotografies del Concurs Lactància materna Marina Alta a la Biblioteca

La Biblioteca de Gata  i L'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa acullen l'exposició del Concurs de Fotografia de Lactància materna de 2015 organitzat pel Grup Nodrissa.

De nou la biblioteca de Gata de Gorgos acull part de l'exposició de fotografies del Concurs "Lactància materna Marina Alta", en aquesta ocasió són les fotografies de l'any 2015 que corresponen a l'edició XIX del concurs que organitza el Grup Nodrissa


El Concurs fotogràfic de la lactància materna té com a objectiu normalitzar la imatge de la dona en actitud d'alletar, mostrant aquest art a la societat a través de l'art de la fotografia.
L'exposició es podrà visitar de Dilluns a Divendres en horari de matí i vesprada  fins al 6 de juny i gaudireu d'alguns dels premis atorgats pel jurat i una mostra representativa  de totes les fotografies que conformen la gran exposició de l'edició del 2015.


Vos convidem a tots a visitar aquesta meravellosa exposició i gaudir de les fotografies, tant ací a la Biblioteca com a l'Institut, on una altra part de l'exposició està ubicada.

No hay comentarios: