martes, 26 de abril de 2016

La Biblioteca dóna la Benvinguda a la Lectura

Divendres 22 d'abril la Biblioteca de Gata va rebre als nou nascuts per fer-los entrega del seu Carnet de Lector de la Biblioteca i obsequiar-los amb un llibre per poder introduir-se en el món de la lectura.


Aquesta convocatòria era molt important per la Biblioteca, ja que es complien 10 anys des que la Biblioteca de Gata va començar amb aquesta activitat tan bonica.
Fa 10 anys que la biblioteca de Gata reuneix als nascuts eixe any per així convidar-los a fer ús de les seues instal·lacions, el seu fons i els seus recursos.
En aquests 10 anys el fons infantil ha anat augmentant, més si cal del que ja ho feia, i s'ha creat un racó especialment dirigit als bebes, La Bebeteca.


Reunits totes les mares i pares, i junt amb la Regidora de Cultura Àngels Soler, les encarregades de la Biblioteca informaren explicant els beneficis pels nadons de fomentar la lectura des de ben menuts; orientaren als pares sobre com potenciar el gust per la lectura i els mostraren tot el que poden trobar en la biblioteca per ajudar-los en la criança dels seus fills. A més, i ja que es tractava d'una data tan especial com el 10é aniversari, pogueren gaudir del contacontes "De què fa gust la lluna"; i de ben cert que podem dir que els nadons estigueren molt atents i així ens ho demostraren amb les seves rialles.

Aquesta campanya de "Benvinguts a la Lectura" que la Biblioteca de Gata celebra any rere es tracta d'una campanya d'animació lectora amb l'objectiu d'educar en la lectura als xiquets nou nascuts implicant a la família que desitgem continue per molts anys més.




No hay comentarios: