lunes, 25 de abril de 2016

Finalitza l'Animació a la Lectura per a l'IES

Durant el dimecres 20, dijous 21 i divendres 22 d'abril els alumnes de l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa des de primer de l'ESO fins primer de Batxillerat han acudit a la Biblioteca per grups per participar d'una Animació de Foment Lector.



La Biblioteca de Gata vol agrair a l'AMPA de l'Institut per haver portat aquesta animació a la Biblioteca durant la Setmana del Llibre i així fer que les xiques i xics de l'IES gaudiren d'una història que poden trobar en els llibres i fer més gran la setmana del llibre de la Biblioteca de Gata.

"El Hogar de Miss Peregrine para niños peculiares" de Ransom Riggs fou la història elegida per apropar la lectura als joves.


El llibre narra la història d'un jove què, després de la mort del seu avi a mans d'una criatura sobrenatural, segueix les pistes d'unes fotografies velles del seu avi que el porten a un orfenat abandonat a l'illa de Gales. Allí troba la casa on vivia el seu avi i altres xiquets peculiars i coneix a una xica que el portarà fins a Miss Peregrine en un viatge en el temps a 1940.


Mitjançant aquesta història s'ha realitzat una Animació Lectora on els alumnes s'han endinsat en la casa i han conegut a Miss Peregrine qui els ha fet participes de la seva pròpia història i amb una mescla de misteri i una mica de por han pogut gaudir d'unes sessions molt divertides, amb algun esglai inclòs!




No hay comentarios: