martes, 19 de abril de 2016

Setmana del Llibre a la Biblioteca de Gata

La Biblioteca de Gata de Gorgos per tal de commemorar l'efemèride del DIA DEL LLIBRE, que se celebra internacionalment el dia 23 d'abril, ha preparat tota una setmana d'activitats al voltant dels llibres i la lectura.
Ací teniu el cartell amb totes aquestes activitats.


Els dies 20, 21 i 22 d'abril els alumnes de  l'IES Matemàtic Vicent Caselles Costa passaran per la Biblioteca per gaudir d'una Animació a la Lectura que s'ha preparat expressament per ells. 

El divendres 22 d'abril a les 17 hores, en l'Hora del Conte, els menuts gaudiran del conte De què fa gust la lluna? i seguidament realitzaran un taller on faran un punt de llibre molt divertit que s'enduran capa a casa.
A les 19 hores la Biblioteca rebrà als nou nascuts i els donarà la Benvinguda a la Lectura. Aquest any és molt especial aquesta activitat, ja que es compleixen 10 anys d'ençà que la Biblioteca va començar a convidar als pares per donar-los a conéixer els beneficis de la lectura per als bebes i fer-los entrega del carnet de lector als nou nascuts.

El divendres 29 d'abril el Club de Lectura es reuneix per parlar del llibre de Cervantes "El Quixot".

A més de totes aquestes activitats, des de hui 19 d'abril, s'ha instal·lat un punt de LLIBRES AL CARRER enfront de l'Ajuntament. Allí trobareu una prestatgeria amb llibres i podeu agafar el que vos abellisca per llegir i després tornar-lo o podeu aportar-ne de nous i deixar-los allí per què altres puguen llegir-los.

Vos animem a participar i gaudir de totes les activitats de la Setmana del Llibre a la Biblioteca.





No hay comentarios: