viernes, 3 de junio de 2016

Activitats de la Biblioteca per a juny

Comença el mes de Juny amb moltes activitats al poble, festivals de fi de curs, exposicions, mostres... i la Biblioteca de Gata, que és part activa del moviment cultural al poble de Gata, vos espera amb tres actes molt interessants.

Divendres 3 de juny,  a les 20 hores, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "històries de crims i criminals de la Marina Alta (1844-1932)". Antoni Reig presentarà el seu llibre, guardonat amb el I Premi d'Investigació i Assaig Antoni-Lluís Carrió Artigues de l'Institut d'Estudis Comarcal de la Marina Alta.
L'autor estarà acompanyat per Miguel Vives, Cronista de Gata, Ricard Llompart, historiador, i Joan Ivars, secretari de l'IECMA.
 


Dilluns 6 de juny a les 19.30 hores; i per donar l'eixida a la Setmana Cultural de la Tercera edat; el Club de Lectura Gata i altres veïns del poble participen d'un RECITAL DE POESIA que des de la Biblioteca hem organitzat. Al recital es podrà gaudir de poemes d'autors valencians i altres poemes d'autors locals.


Dijous 9 de juny, la Biblioteca de Gata rep homenatge a VICENT MIQUEL DIEGO, qui volgué donar part de la seva biblioteca personal a la Biblioteca de Gata, poble al qual tenia molta estima per ser el de sa mare.
L'homenatge està dividit en 2 parts:
  1. A les 19 hores hi haurà un PETIT MARATÓ DE CONTES per a totes les xiquetes i xiquets que desitgen assistir. Comptarem amb la presència de Carme Miquel, germana de l'homenatjat i escriptora també d'infantil i juvenil.
  2. A les 20 hores serà l'homenatge, amb la INAUGURACIÓ DE LA SALA FONS ROSARIO DIEGO. Hi haurà un Recital de Poesia per part dels membres del Club de Lectura Gata acompanyats per la música de membres de la Banda Unió Musical de Gata i l'actuació del Cor Serrillàs.
Per completar l'homenatge podrem gaudir de dues exposicions:
  • una exposició de llibres Infantils i Juvenils del Fons Rosario Diego que tenen la peculiaritat de ser en valencià i publicats en els anys 50 fins als anys 80. Llibres interessants perquè en eixos anys era molt difícil aconseguir llibres escrits en valencià, i més si cal si eren infantils.
  • l'altra exposició és una mostra de les il·lustracions d'un llibre del Fons Rosario Diego. Modest Sanfèlix, col·laborador habitual amb exposicions en la biblioteca de Gata, ha volgut així participar d'aquest homenatge a Vicent Miquel Diego.

Esperem que gaudia d'aquestes propostes i ens acompanyeu en totes elles.
Vos esperem a la Biblioteca de Gata.






No hay comentarios: